Dimple: Extra Knoppen Voor Je Smartphone

Dimple-AndroidDimple is een nieuw crowdfunding-project dat het mogelijk maakt om meer knoppen aan je Android-toestel toe te voegen, om vervolgens toepassingen sneller uit te kunnen voeren. Dit is mogelijk door een dunne sticker met kleine knopjes die verbinding maakt via NFC.

Doordat Dimple verbinding maakt via NFC, is de Dimple alleen te gebruiken met toestellen die NFC ondersteunen. Ook zal de sticker dicht bij de NFC-antenne van je toestel moeten worden geplakt, waardoor de knoppen op sommige toestellen mogelijk niet op een handige locatie kunnen worden geplaatst. Maar voor sommige toestellen kan dit een erg leuke en handige gadget zijn. Zo is het bij de Sony Xperia Tablet Z2 mogelijk om de knoppen ook voorop het toestel te plaatsen, omdat er ook een NFC-antenne aan de voorzijde zit.

De knoppen kunnen worden gebruikt voor allerlei handelingen. Zo kan je snel een foto maken, je meest gebruikte applicaties laden of je instellingen wijzigen. De Dimple zou ook werken als je smartphone is voorzien van een hoesje, zolang deze niet van metaal is gemaakt. Doordat de HTC One is voorzien van een metalen behuizing, wordt deze niet ondersteund.

De IndiGogo crowdfunding-campagne zal op 6 mei starten en in augustus zullen de eerste Dimple’s worden verzonden. De Dimple zal ongeveer 20 euro kosten (zonder verzend kosten).

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.