BlackBerry-apps Nu Beschikbaar Voor Andere Android-toestellen

BlackBerry-Hub-1De Canadese fabrikant BlackBerry heeft zijn Android-apps beschikbaar gemaakt voor andere Android-smartphones. Gebruikers moeten 99 cent per maand betalen om de apps van BlackBerry te kunnen gebruiken.

BlackBerry heeft een abonnement beschikbaar gemaakt om toegang te krijgen tot een groot aantal applicaties. Zo krijg je voor 99 cent per maand toegang tot de BlackBerry Hub en Launcher, maar ook de Calendar-app, Device Search, Hub+, Notes, Password Keeper en Tasks.

Voornamelijk de BlackBerry Hub en de Launcher zijn interessant. Zo kan je met de Hub alle inkomende berichten lezen, of het nou gaat om e-mails, Facebook-berichten, SMS of WhatsApp- berichten. Alles is razendsnel te vinden in de BlackBerry Hub. De Launcher is voornamelijk interessant voor Android-gebruikers die voorheen BlackBerry-toestellen hebben gebruikt.

BlackBerry verschuift zijn focus langzaam naar Android. Het eigen besturingssysteem BlackBerry 10 is nog steeds geen groot succes en de laatste smartphones van het bedrijf draaien al op Android.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. App Jan schreef:

    Ken echt niemand met een BlackBarry maar dit lijkt me een verstandige keuze van dit bedrijf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.