Pebble Smartwatch Vanaf Vandaag Te Koop In Nederland

Pebble-SteelPebble is een enorm populaire smartwatch waarvan al meer dan 400.000 exemplaren zijn verkocht. Vanaf vandaag zal deze smartwatch ook in de Nederlandse winkels komen te liggen voor een vanaf prijs van 129 euro.

Pebble is gestart als kickstarter project en uitgegroeid tot één van de meest succesvolste smartwatches van dit moment. Na het succes van de eerste versie heeft het bedrijf ook een premium versie gemaakt, genaamd Pebble Steel. Zoals de naam al doet vermoeden is de Pebble Steel gemaakt uit metaal, terwijl de goedkopere versie beschikt over een plastic behuizing.

Pebble werkt met zowel Android als iOS en heeft vergelijkbare eigenschappen als de Android Wear smartwatches. Zo ontvang je notificaties van je sms/bel en social media activiteiten, kan je je muziek bedienen, beschikt de Pebble over een applicatie winkel en is de smartwatch uiteraard voorzien van een klok.

De Pebble smartwatch zal onder andere via MediaMarkt, Wehkamp, Bol.com en CoolBlue verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 129 euro voor de normale Pebble en 229 euro voor de Pebble Steel.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.