Fitbit Komt Met Drie Nieuwe Fitnesshorloges

FitbitFitbit heeft zojuist maar liefst drie nieuwe fitness armbanden aangekondigd. Het gaat om de Surge, Charge en ChargeHR. De armbanden zijn voorzien van een aantal sensoren om je fitness activiteiten mee bij te houden.

De Fitbit Surge is het duurste model en is voorzien van maar liefst acht sensoren. Zo zijn er drie versnellingsmeters aanwezig, een gyroscoop, een kompas, een omgevingslichtsensor, gps en een hartslagmeter. Verder beschikt de armband over een LCD touchscreen en een accu die het een volle week moet kunnen volhouden. De Fitbit Surge zal begin 2015 op de markt verschijnen en krijgt een adviesprijs mee van 250 euro.

Naast de Surge heeft Fitbit ook nog twee goedkopere armbanden geïntroduceerd. De Fitbit Charge beschikt over een klein OLED display, een accu die zeven dagen mee moet gaan, Called ID en kan je fitnessactiviteiten zoals aantal stappen, afstand en calorieën bijhouden. De Fitbit Charge kost 102 euro en is nu al beschikbaar.

De Fitbit ChargeHR beschikt over de zelfde eigenschappen als de gewone Charge, maar is ook voorzien van een hartslagmeter. De Charge HR zal ook begin 2015 worden uitgebracht.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.