Pebble Introduceert Pebble Time-smartwatch, Nu Al Extreem Populair

Pebble TimePebble heeft via crowdfundingsite Kickstarter de derde generatie van de smartwatch aangekondigd. De smartwatch krijgt de naam Pebble Time en is nu al het meest succesvolle kickstarter project ooit.

Binnen slechts een half uur bereikte Pebble de doelstelling van een half miljoen dollar. Momenteel staat de teller al op 11 miljoen dollar en het crowdfunding project heeft nog 28 dagen te gaan.

De Pebble Time is een flinke update ten opzichte van de eerdere Pebble smartwatches. Zo is de Pebble Time dunner, heeft het een kleuren display met e-ink technologie, een microfoon en nieuwe software. Ondanks de grotere verbeteringen gaat de accu nog steeds 7 dagen mee.

De gebruikte kleurendisplay staat altijd aan, heeft de beschikking over 64 kleuren en is aanzienlijk zuiniger dan bijvoorbeeld led-schermen. Dankzij de ingebouwde microfoon kunnen onder andere gesproken berichten worden verzonden of memo’s worden opgenomen. Spraakbesturing is echter niet aanwezig. De smartwatch is 20 procent dunner en de roestvrij stalen behuizing is waterdicht.

De Pebble Time zal in mei op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 199 dollar.

via [hln]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.