Motorola Laat Consumenten Zelf Moto 360 Samenstellen

Motorola Moto 360Motorola zal consumenten de mogelijkheid geven om zelf de Moto 360-smartwatch samen te stellen, zo schrijft Wired. De Moto Maker, een online website waar je zelf onder andere de kleur en achterkant van de Moto X smartphone kan samenstellen, zal worden uitgebreid met de Moto 360.

Binnenkort is het mogelijk om via de Moto Maker zelf gedeeltelijk de Moto 360 samen te stellen. Consumenten krijgen de keuze uit drie verschillende horlogemodellen. Na de modelkeuze kan je een horlogeband toevoegen en de grootte van de horlogeband wijzigen. Ook kan je alvast de wijzerplaat uitkiezen, waarmee de Moto 360 standaard wordt geleverd.

Moto-360-Moto-Maker

In Nederland is de Motorola Moto 360 beschikbaar voor een adviesprijs van 249 euro. De smartwatch is voorzien van een rond 1,5-inch display met een resolutie van 320 x 290 pixels, een draadloos oplaadsysteem, een stalen waterdichte behuizing (IP67), 4GB opslagruimte, 512MB werkgeheugen, een 320mAh accu, een hartslagmeter en Bluetooth 4.0. De smartwatch is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.