“Lancering Nokia 9 Uitgesteld Tot Begin 2019”

killing-nokia-9Volgens eerdere geruchten zou Nokia in het vierde kwartaal van dit jaar de Nokia 9 introduceren. Volgens nieuwe berichten is deze lancering echter uitgesteld tot februari 2019.

In het vierde kwartaal verwachten we onder andere smartphones van Huawei, OnePlus, Samsung, Google en Razer. Ook Nokia zou een lancering hebben ingepland, namelijk voor de Nokia 9. Volgens deze bron is de lancering van de Nokia 9 echter uitgesteld. De officiële introductie zal niet meer dit jaar plaatsvinden, maar pas in februari volgend jaar.

Net als bij de Nokia 8 Sirocco zou de Chief Product Officer de lancering hebben tegengehouden, omdat de smartphone simpelweg nog niet klaar is. We kunnen de smartphone nu verwachten tijdens de MWC 2019 in Barcelona.

Het uitstellen van een lancering kan ervoor zorgen dat de hardware in het toestel al verouderd is voor de officiële introductie. Dit zagen wij bijvoorbeeld bij de Nokia 8 Sirocco, die werd uitgerust met een Snapdragon 835-processor terwijl de concurrentie al een Snapdragon 845-processor gebruikte.

Het gaat hier overigens nog steeds om een gerucht. Totdat Nokia zelf met nieuws komt kunnen wij niks met zekerheid zeggen.

Nokia-9-render

via [AWoo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.