Sony Presenteert Smartband 2

Sony Smartband 2Sony heeft de opvolger van de Smartband geïntroduceerd. De Sony Smartband 2 zal vanaf september in de winkels liggen voor een adviesprijs van 119 euro en is onder andere voorzien van een hartslagsensor.

Volgende maand tijdens de IFA-beurs in Berlijn zullen veel fabrikanten nieuwe producten introduceren. Sony heeft deze week echter al een nieuwe fitnessaccessoires aangekondigd. Waarschijnlijk heeft Sony tijdens de IFA-beurs genoeg andere producten te presenteren.

De Smartband 2 is een fitnessaccessoires die samen met de Sony LifeLog-app de conditie, spanning en stress van een gebruiker kan meten. Ook kan de Smartband 2 je slaapgedrag bijhouden en is het beter in staat om te zien of je aan het wandelen, hardlopen of een andere sport aan het doen bent.

Sony Smartband 2 kleuren

De Smartband 2 is net als zijn voorganger waterdicht en heeft als belangrijkste upgrade een hartslagsensor gekregen. Wat wel opvalt is de accuduur van “slechts” twee dagen, terwijl zijn voorganger maar liefst vijf dagen meegaat op één acculading. De nieuwe Sony Smartband is vanaf september verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, roze en indigo, voor een adviesprijs van 119 euro.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.