5 Redenen Waarom Je Een Galaxy S6 Edge Plus Moet Hebben

1-uitgelichte-afbeeldingEen week terug is de Samsung Galaxy S6 Edge Plus gelanceerd en zeer snel kun je dit toestel al bestellen in de winkel. Maar waarom zou je deze nieuwe telefoon moeten bestellen? Wij geven je vijf redenen waarom je de Galaxy S6 Edge moet hebben!

1. De beste hardware!
De standaard Galaxy S6 Edge was al een powerhouse en de nieuwe Edge Plus doet hier nog een schepje bovenop. De Galaxy S6 Edge is namelijk voorzien van meer werkgeheugen, waardoor het meer taken tegelijkertijd kan uitvoeren.

2-camera

2. Beste camera voor Android liefhebbers
Laten we eerlijk zijn, de camera op vele Android toestellen zijn traag en ook slecht. Echter is de Samsung Galaxy S6 Edge en zijn grotere broer hier een uitzondering op! De camera van de nieuwe Galaxy S6 Edge Plus is op dit moment gewoon voorzien van de beste camera van alle Android apparaten.

3-compact-desigen

3. Compact design, ondanks groot scherm
Hoewel de Galaxy S6 Edge plus is voorzien van een 5.7 inch scherm, behoudt het een relatief compact design. Dit komt onder andere door de smalle randen. Ter vergelijking is het toestel onder andere kleiner dan de iPhone 6 Plus.

4-Galaxy-S6-Edge-toetsenbord

4. Optioneel hardware keyboard
Er zijn altijd mensen die geen afscheidt kunnen nemen van hardware toetsenborden bij smartphones. En bij de Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoeft dit ook niet! Met één van de speciale Galaxy S6 Edge Plus hoesjes, kun je de telefoon omtoveren tot een BlackBerry lookalike!

5-galaxy-s6-edge-battery

5. Grotere batterij!
De telefoon batterij van de standaard Galaxy S6 Edge, is teleurstellend qua stand-by tijd. Daarom is de nieuwe Galaxy S6 Edge dan ook voorzien van een grotere 3000 mAh batterij. Een goede verbetering ten opzichte van zijn kleine broertje.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Olaf schreef:

    Misschien denken ze, de s6 edge is gewilder dan de reguliere s6, laten we hem groter maken en 10% upgraden om nog meer te verkopen. maar geen note 5, want dan verkopen we geen S6+ ( Helaas is het lang niet zo veelzijdig en praktisch als een Note5 die ze niet in europa willen uitbrengen) in mijn ogen is dit toestel te duur en voegt het weinig toe ten opzichte van zn kleiner origineel of voorganger, (persoonlijk zie ik het nut niet in van een gebogen scherm, lijkt mij zeer krasgevoelig en lastiger om goed te beschermen dan een plat scherm, hoe vaak kijk je op de zijkant van je telefoon?, een vast geheugenslot 32-64, met al gauw 100 in prijs verschil, terwijl je voor 90 euro al 128 sd hebt. (geen uitbreid mogelijkheden, argument alles in de cloud opslaan)de batterij los kunnen halen bij storing/vervangen. Ik weet niet waar Samsung heen wil, ze lopen weer te hard achter apple aan lijkt het wel. maar de laatse tijd lijken ze nu niet de slimste keuzes te maken. ik wacht nog even een jaartje of er dan nog een Note6 uitgebracht wordt in europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.