Samsung Introduceert Gear S2 Smartwatch

Samsung Gear S2Samsung heeft zojuist zijn nieuwste smartwatch officieel aangekondigd. Het gaat om de Gear S2 die onder andere is voorzien van een rond display en een rand die kan worden rondgedraaid om mee te navigeren.

De Gear S2 beschikt over een 1,2-inch display met een resolutie van 360 x 360 pixels, een 1GHz dual-core processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte en een NFC-chip. De smartwatch kan draadloos worden opgeladen en zal volgens Samsung twee tot drie dagen meegaan op een volle batterij. De Gear S2 is verder uitgerust met een aantal sensoren zoals een gyroscoop en een hartslagmeter.

Gear S2 Tizen

Navigeren door het menu is mogelijk dankzij de rand rondom het display. Deze kan worden rondgedraaid om menu items te selecteren. Uiteraard is er ook een terug- en home-knop aanwezig.

De Gear S2 draait op Tizen en zal als witte en een zwarte variant op de markt verschijnen. Naast een “normale” Gear S2-smartwatch komt er ook een variant met 3G-ondersteuning, waardoor de smartwatch geschikt is om telefoongesprekken te voeren.

Vanaf wanneer de smartwatch te koop zal zijn en voor welke adviesprijs is nog niet bekend.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.