Top Budget “Smart Bands”

V5S Smart Bluetooth WristbandVandaag bekijken we een aantal zeer betaalbare wearables die gebruikt kunnen worden voor verschillende dagelijkse activiteiten. Alle onderstaande “smart bands” kosten niet meer dan 25 euro.

De V5S Smart Bluetooth Wristband Watch is met een prijskaartje van nog geen 11 dollar de goedkoopste in deze lijst. Deze fitnessaccessoires is voorzien van een stappen teller, een slaap monitor, Called ID en een Find Phone functie. De armband telt je stappen, de gemaakte afstand en de calorieën die je verbrand. Ook kan je zien hoe lang je slaapt en of je in een diepe slaap bent of niet. Intern beschikt de V5S Smart Wristband Watch over Bluetooth 4.0, een 70mAh accu en een OLED display. De wearable werkt met Android 4.3 en iOS 6.0 en hoger.

Xiaomi Miband Bluetooth 4.0

De Xiaomi Miband Bluetooth 4.0 heeft een prijskaartje van $20,58 en beschikt over een stappenteller, een slaap monitor, een waterdichte behuizing, een smart alarm, Bluetooth 4.0 en een 41mAh accu die goed is voor een standby tijd van 30 dagen. De armband heeft geen display en toont de gegevens dus op een smartphone. De armband kan verbinding maken met Android 4.4 en iOS 7.0 en hoger.

I5 Plus Smart Bluetooth 4.0

De I5 Plus Smart Bluetooth 4.0 Watch kost $24,99 en is een aantrekkelijke wearable met een uniek ontwerp. Het display kan namelijk uit de armband worden gedrukt en met een simpele USB-poort worden opgeladen. De accu heeft een capaciteit van 75mAh en gaat ongeveer 5 tot 7 dagen mee op één acculading. De I5 Plus Smart Watch heeft een waterdichte behuizing met een IP67-rating en een 0,91-inch OLED touchscreen. De “smart band” maakt verbinding met Android 4.3 en iOS 7.0 via Bluetooth 4.0 en registreert onder andere je slaap, je stappen, je verbrande calorieën en je gemaakte afstand. Ook zijn er een aantal extra functies aanwezig zoals Called ID, Find Your Phone en Remote Camera.

Vidonn X6 Bluetooth 4.0

Als laatste kijken we naar de Vidonn X6 Bluetooth 4.0. Deze smart band kost tijdelijk slechts $27,69 en is voorzien van een waterdichte behuizing (IP65), een 0,88-inch OLED display, een 45mAh accu voor een standby tijd van maximaal 15 dagen, Bluetooth 4.0 om verbinding te maken met Android 4.3 en iOS 7.1 of hoger, een slaap monitor en uiteraard een sensor om je sport activiteiten te registreren. Ook worden notificaties van onder andere Caller ID, Message, Facebook, Twitter en Skype getoond op het scherm van de Vidonn X6.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.