Afbeeldingen Fitbit Flex 2 En Fitbit Charge 2 Gelekt

Fitbit fitnessarmbandOp het internet zijn afbeeldingen opgedoken van de Fitbit Flex 2 en de Fitbit Charge 2. De opvolgers van de Fitbit Flex en Fitbit Charge kunnen dankzij ingebouwde sensoren activiteiten zoals je hartslag meten.

Zoals we op de onderstaande afbeeldingen zien heeft de Fitbit Flex 2 een nieuwe uiterlijk gekregen. De Fitbit Flex 2 komt in verschillende kleuren op de markt en kan onder andere je dagelijkse activiteiten meten en je slaappatroon bijhouden. De Fitbit Flex 2 heeft een waterdicht behuizing en is de goedkopere van de twee trackers.

Fitbit-Flex-2

De Fitbit Charge 2 is in tegenstelling tot de Fitbit Flex 2 voorzien van een hartslagmonitor. Ook heeft de Charge 2 een display, waarop onder andere de tijd en notificaties van je smartphone worden getoond. De Charge 2 heeft meer mogelijkheden om je sport activiteiten bij te houden en beschikt over een vervangbare polsband.

fitbit-charge-2

De nieuwe wearables van Fitbit moeten voor de kerst in de winkels liggen. Het is niet duidelijk of Fitbit de Flex 2 en Charge 2 al tijdens de IFA-beurs in Berlijn zal presenteren. 

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.