Zeblaze Smartwatch Sale: Tijdelijk Slechts $29.99

Zeblaze RoverGearBest.com is gestart met een zogeheten “flash sale”, waarbij de Zeblaze Rover en de Zeblaze Crystal smartwatches tijdelijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs te koop worden aangeboden.

Elke dag, tot 15 oktober kunnen de eerste 50 klanten de Zeblaze Rover kopen voor slechts $29.99. Behoor je niet tot de eerste 50 klanten dan kan je de smartwatch kopen voor $39.99. De duurdere variant, de Zeblaze Crystal is tijdelijk te koop voor $54.99 voor de eerste 50 klanten en $64.99 voor de latere klanten. Na 15 oktober gaan de prijzen weer omhoog.

De Zeblaze Rover is voorzien van een 1,54-inch display met een resolutie van 240 x 240 pixels, een waterdichte metalen behuizing (IP65), Bluetooth 4.0 en een 250mAh accu. De smartwatch beschikt ook over een aantal sensoren zoals een pedometer, een slaap monitor, een barometer en een altimeter. De smartwatch is 8.8mm dik, heeft een diameter van 4.4cm en weegt 48 gram.

De Zeblaze smartwatch is voorzien van een aantal handige applicaties zoals een camera remote, een Anti lost en lost phone functie, een phonebook app, een muziek speler en een alarm. Ook worden notificaties van applicaties zoals Twitter, Gmail en WhatsApp getoond op de smartwatch. De smartwatch werkt met iOS en Android 4.0 en hoger.

Zeblaze Crystal

De duurdere variant heet Zeblaze Crystal en beschikt over vergelijkbare specificaties, maar heeft ook een hartslagmeter en een iets luxere uitstraling.

Zowel de Zeblaze Rover als de Zeblaze Crystal kunnen via deze promotie pagina worden gekocht. Wees er snel bij, want de actie loopt tot 15 oktober.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.