Samsung Gear S2 Nu Verkrijgbaar In Nederland

Samsung Gear S2 smartwatchSamsung heeft tijdens een introductiefeestje in The Harbour Club in Amsterdam aangekondigd dat de Gear S2 smartwatch vanaf nu in Nederland verkrijgbaar is. Hiervoor werkt Samsung samen met modemerk BALR.

Om de introductie van de Gear S2 in Nederland te vieren heeft Samsung in samenwerking met BALR een Special Edition Designed by BALR uitgebracht. Deze uitvoering heeft speciale horlogebandjes met het iconische BALR design en speciale BALR watchfaces.

De Samsung Gear S2 is één van de beste smartwatches van dit moment. Wat de smartwatch zo aantrekkelijk maakt is de besturing. De Gear S2 is namelijk voorzien van een draaibare ring rondom het ronde beeldscherm, waarmee door het menu kan worden genavigeerd. Dit maakt het navigeren een stuk eenvoudiger. Mensen die hier geen gebruik van willen maken kunnen uiteraard nog steeds via het 1,2-inch touchscreen navigeren. Om het allemaal nog wat makkelijker te maken heeft Samsung een terug-knop en home-knop aan de zijkant geplaatst.

Intern beschikt de Samsung Gear S2 over een 1GHz dual-core processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte, een 250 mAh accu voor 2 a 3 dagen gebruik, een waterdichte behuizing (IP68) en een aantal sensoren om je sport activiteiten mee te meten. Ook is er ondersteuning voor Wifi, Bluetooth 4.1 en NFC. De smartwatch draait op Samsung eigen besturingssysteem Tizen.

De sport uitvoering van de Gear S2 kost 349 euro. De classic uitvoering (inclusief de BALR uitvoering) kost 399 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.