Nokia Introduceert Withings Steel HR Smartwatch

withings steel hrWithings, de door Nokia overgenomen horloge maker, heeft tijdens de IFA-berus in Berlijn een smartwatch geïntroduceerd die is voorzien van een normale analoge klok. De zogeheten Steel HR heeft geen touchscreen, zoals we op de smartwatches van de grote fabrikanten vaak tegenkomen.

De Steel HR heeft een normale wijzerplaat die de tijd aangeeft, een kleine wijzerplaat die de percentage van de hoeveelheid stappen aangeeft en een klein rond display waarop de hartslag, notificaties, het aantal gelopen stappen, de afgelegde afstand en de verbrande calorieën worden getoond. Dit alles, inclusief je slaapgedrag, is terug te zien in een bijbehorende app op de smartphone.

De Steel HR is waterdicht en herkent wanneer je aan een workout begint. De horloge zal tijdens de training constant je hartslag bijhouden. Buiten de workouts zal een gemiddelde hartslag getoond worden.

De Withings Steel HR komt volgende maand op de markt in twee verschillende maten. De 36mm- uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van 189,96 euro. De 40mm-uitvoering kost 199,95 euro en is alleen verkrijgbaar in het zwart.

via [computeridee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.