MAZE Alpha Alleen Deze Week Verkrijgbaar Voor €159,-

Maze-AlphaDe MAZE Alpha kreeg bij de lancering veel aandacht van mensen in Azië en van mensen die graag unieke smartphones uit Azië importeren. De randloze MAZE Alpha is nu echter ook via Europese warenhuizen verkrijgbaar waardoor je geen importkosten meer hoeft te betalen. De smartphone kost “de komende dagen” slechts €159,-.

De MAZE Alpha is een metalen 6-inch phablet met zeer dunne schermranden en een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Intern vinden we een 2,5GHz MediaTek Helio P25 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera aan de achterzijde (13MP + 5MP), een 4000mAh accu, een vingerafdrukscanner en dualSIM-ondersteuning. De MAZE Alpha draait op Android 7.0 (Nougat).

MAZE-Alpha

Voor mensen die opzoek zijn naar een krachtige phablet met een mooie en strakke uitstraling, is de MAZE Alpha een geschikte kandidaat. De tijdelijke adviesprijs van slechts €159,- maakt de phablet nog een stuk aantrekkelijker. Je kunt de MAZE Alpha HIER kopen.

Je hoeft geen invoerrechten of omzetbelasting te betalen, want de smartphone zal via een Europees warenhuis worden opgestuurd. Dat is dus mooi meegenomen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.