MX Plus TV Box: Mini Android Computer Ideaal Voor Films

MX Plus TV BoxDe meeste mensen kennen Android vanwege de vele smartphones en tablets. Android draait echter op veel meer apparaten, waaronder zogeheten TV Boxen. De MX Plus TV Box is zo’n apparaat dat draait op Android 5.1.1 (Lollipop).

De MX Plus TV Box is een klein apparaatje van 11.7 x 11.7 x 1.85 cm ideaal voor het bekijken van films. Je kan de TV Box aansluiten aan je TV en net als op computers allemaal bestanden openen zoals films, muziek of games en applicaties van de Google Play Store. Je kan de MX Plus TV Box dus niet alleen gebruiken voor het bekijken van media, maar ook als gameconsole.

De MX Plus TV Box is voorzien van een Mali-450 MP quad-core processor, 1GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Aan de buitenkant vinden we 3 USB 2-poorten, een HDMI poort en een LAN poort. Dankzij de LAN-poort en 2.4G WiFi-ondersteuning kan je ook video’s en muziek streamen. Ook is er een infrarood-afstandsbediening aanwezig.

MX-Plus-TV-Box-Android

De Android computer kost bij GearBest.com slechts $45,20, maar Androidics.nl lezers krijgen dankzij de couponcode GBMX nog een paar dollar korting waardoor je de MX Plus TV Box voor slechts $42.68 kunt aanschaffen. Dit is omgerekend ongeveer 39 euro. Bij de aanschaf van de Android computer kan je kiezen tussen een US, UK of EU Plug.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.