OnePlus 2 Permanent Beschikbaar Zonder Invite

OnePlus TwoOnePlus heeft aangegeven te stoppen met het invite-systeem voor de OnePlus 2. Hierdoor is de smartphone van de Chinese fabrikant voortaan voor iedereen verkrijgbaar.

Vanaf 5 december is de OnePlus 2 voor iedereen beschikbaar, dit heeft OnePlus bekendgemaakt. Hierdoor is de OnePlus 2 aanzienlijk sneller voor iedereen beschikbaar ten opzichte van de OnePlus One. Het invite-systeem voor de OnePlus One was namelijk ruim een jaar actief.

De OnePlus Two beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 810-processor, een 13 megapixel camera met Auto Laser Focus aan de achterkant, een 5 megapixel selfiecamera, een vingerafdrukscanner en een 3300mAh accu. Er zijn twee varianten. Een versie met 3GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte en een versie met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

De nieuwe OnePlus X blijft wel alleen beschikbaar via het invite-systeem, maar voor 2 dagen tussen 5 en 7 december is ook deze smartphone verkrijgbaar zonder invite. Daarna moet je eerst een uitnodiging ontvangen voordat je de smartphone kunt kopen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.