Alcatel Flash Is Eerste Smartphone Met Dual-camera Aan Voor- en Achterkant

Alcatel-FlashAlcatel heeft op zijn website een nieuwe smartphone aangekondigd die zowel aan de achterkant als aan de voorkant is uitgerust met een dual-camera. De zogeheten Alcatel Flash is de eerste smartphone die beschikt over twee dual-camera’s.

De Alcatel Flash is aan de achterkant uitgerust met twee 13 megapixel camera’s met een diafragma van f/2.0. Eén van deze camera’s maakt zwart-wit foto’s en de andere maakt kleurenfoto’s. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant zit een led-flitser.

De smartphone beschikt verder over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,3GHz MediaTek MT6797-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 3100 mAh accu en een USB C-aansluiting. De Alcatel Flash draait op Android 6.0 (Marshmallow) en is verkrijgbaar in de kleur ‘Titanium Grey’.

Alcatel heeft de smartphone nog niet via een persbericht aangekondigd. Ook lijkt het er op dat de Alcatel Flash momenteel alleen in het Midden-Oosten gekocht kan worden. Het is nog onduidelijk of de Alcatel Flash naar Europa komt en voor hoeveel de smartphone over de toonbank moet gaan.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.