Razer Nabu Watch: Horloge Met Extra Smartwatch-scherm

Razer Nabu WatchDe Razer Nabu Watch ziet er niet bepaald uit als een smartwatch, maar hiervoor is een reden. De “wearable” is namelijk een combinatie van een normale digitale horloge en een smartwatch. Zo zijn er zelfs twee verschillende accu’s aanwezig voor de twee verschillende schermen.

De Razer Nabu Watch kan worden gebruikt als een normale horloge. De knoopcelbatterij in de Razer Nabu Watch gaat zelfs tussen de 12 en 18 maanden mee. Toch zijn er smartwatch functies aanwezig die worden getoond op een tweede scherm. Hiervoor is ook een extra accu aanwezig die met een kabeltje kan worden opgeladen. Deze accu gaat ongeveer een week mee. Dit is ideaal, aangezien de klok nog gewoon functioneel is als de accu voor de smartwatch leeg is.

Op het smartwatch-schermpje worden naast notificaties van je smartphone ook gegevens getoond van ingebouwde fitnesssensoren. Zo kan je bijvoorbeeld zien hoeveel calorieën je hebt verbrand.

De Razer Nabu Watch zal voor 149 dollar en 199 dollar worden verkocht, omgerekend ongeveer 137 en 183 euro. In de Nederlandse webwinkel van Razer staat ook een Limited Edition voor een 240 euro.

via [numrush]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.