Compacte Micro-USB Kabel Succes Op Kickstarter

CONNEX usb kabelTegenwoordig hebben we allemaal wel een paar usb kabels voor onze smartphone, tablet, MP3 speler, etc. Al deze kabels zijn vaak onhandig lang en moeilijk op te bergen. De makers van de CONNEX-kabel denken hier een oplossing voor te hebben bedacht.

De meeste mensen kennen het probleem met onhandige kabels die steeds in de knoop raken. Fabrikanten als OnePlus hebben hierom al platte kabels uitgebracht, waardoor dit probleem al bijna niet meer voorkomt. De makers van de CONNEX-kabel denken echter de ultieme oplossing te hebben gevonden. De CONNEX-kabel is een uittrekbare micro-USB kabel die er voor zorgt dat je kabel nooit meer in de knoop raakt. De kabel heeft de vorm van een creditkaart en is voorzien van flexibele siliconen, waardoor de kabel makkelijk tot 45 centimeter kan worden uitgerekt. Na gebruik zal de kabel weer de vorm van een creditkaart aannemen.

De CONNEX-kabel komt met een Micro-USB- of Lightning-connector en zal voor 9 dollar per kabel (exclusief verzendkosten) op de markt verschijnen. Tot en met 19 april kan je een bestelling plaatsen op Kickstarter.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.