Goedkope Android Wear-smartwatches Ticwatch S en Ticwatch E

Ticwatch Android WearHet Chinese bedrijf Mobvoi heeft via Kickstarter twee nieuwe smartwatches geïntroduceerd die draaien op Android Wear. De slimme horloges beschikken over goede specificaties en een relatief lage adviesprijs.

Mobvoi heeft in het verleden al eens een smartwatch via Kickstarter gefinancierd. De zogeheten Ticwatch 2 draait echter op een eigen versie van Android. De nieuwe Ticwatch S “Sport” en Ticwatch E “Express” draaien op Android Wear.

De Ticwatch S is de duurdere uitvoering van de twee, maar beschikt niet over verwisselbare bandjes. De antenne voor de GPS zit namelijk in de polsband verwerkt. Bij de Ticwatch E zit de GPS gewoon in de behuizing van de smartwatch waardoor de polsbandjes kunnen worden verwijderd.

Ticwatch S

Op het uiterlijk na hebben beide smartwatches dezelfde specificaties. Zo beschikken beide toestellen over een 1,4-inch OLED-scherm, een waterdichte behuizing (IP67), een 300mAh accu, WiFi, een hartslagsensor en Android Wear 2.0. De Ticwatch S komt op de markt voor 199 dollar en de Ticwatch E voor 159 dollar. Consumenten hebben de keuze uit een witte, zwarte en gele uitvoering. Via Kickstarter zijn de smartwatches voor minder verkrijgbaar.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.