NO.1 S5: Complete Smartwatch Die Iedereen Kan Betalen

NO.1-S5Smartwatches van een paar honderd euro zijn voor veel mensen nog te duur, omdat dergelijke accessoires nog niet genoeg toevoegen aan het gemak van de smartphone-ervaring. De behoefte aan een smartwatch is er echter wel, maar meer dan een paar tientjes willen veel mensen er nog niet voor uitgeven. Gelukkig zijn er genoeg fabrikanten die complete smartwatches op de markt brengen met een adviesprijs die iedereen kan betalen. De NO.1 S5 is zo’n toestel, die hier voor $39,79 te koop is.

De No.1 S5 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en zilver, en beschikt onder andere over een 1,2-inch IPS touch-display met een resolutie van 240 x 240 pixels, een hartslagmeter, 64MB werkgeheugen, 128MB opslagruimte en een 350mAh accu. De waterdichte behuizing is rond en bestaat uit roestvrij staal. De polsband is gemaakt van leer. Er is ook ondersteuning voor Bluetooth 3.0 om onder andere notificaties te ontvangen van applicaties zoals Facebook, WhatsApp en Twitter. Via een geluidje of vibratie geeft de smartwatch aan wanneer je een notificatie binnenkrijgt.

NO.1 S5 Smartwatch

Er zitten een aantal interessante sensoren in de smartwatch, waaronder een pedometer, een thermometer en een UV-monitor. Ook kan je je slaappatroon bijhouden. De accu is na 2 tot 3 uur aan de lader vol, en moet dan minimaal 3 dagen meegaan.

De NO.1 S5 is op GearBest.com tijdelijk verkrijgbaar voor slechts $39.79, omgerekend ongeveer 35 euro. GearBest.com heeft nog een hoop andere aantrekkelijk geprijsde smartwatches. Voor een volledig overzicht kan je hier terecht.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *