Prijzen Modules En Accessoires LG G5 Bekend

LG FriendsHet heeft even geduurd, maar LG heeft eindelijk de prijzen van de ‘LG Friends’ bekendgemaakt. LG Friends zijn modules die je aan de LG G5 kunt klikken, om de hardware van dit toestel uit te breiden.

Tijdens de Mobile World Congress eerder dit jaar, presenteerde LG de LG G5 samen met enkele hardware modules en accessoires. LG noemt deze producten ‘LG Friends’, maar de prijzen had de Zuid-Koreaanse fabrikant nog niet bekendgemaakt. De verkoop van de LG G5 en de LG Friends start op 29 april.

LG Cam Plus
De LG Cam Plus is een module die extra knoppen aan de LG G5 toevoegt die voor verschillende camera-functies kunnen worden gebruikt. De module is ook voorzien van een 1200 mAh accu om de accuduur van de smartphone te verlengen. Deze module krijgt een adviesprijs mee van 99 euro. Mensen die de LG G5 in de voorverkoop bestelt krijgt de LG Cam Plus er gratis bij.

LG Hi-Fi Plus with B&O PLAY
De LG Hi-Fi Plus is een digitale audio versterker die de geluidskwaliteit van de smartphone moet verbeteren. Deze module heeft ondersteuning voor 32-bit 384KHz high-definition audio en krijgt een vrij forse adviesprijs mee van 149 euro.

LG 360 VR en LG 360 Cam
Met de LG 360 Cam kunnen 360 graden foto’s en video’s gemaakt worden. Deze kan je vervolgens op een virtual reality-bril, zoals de LG 360 VR, terugkijken. Zowel de camera als de VR-bril gaan voor 279 euro over de toonbank.

De LG G5 krijgt zelf een adviesprijs mee van 699 euro en beschikt onder andere over een 5,3-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel selfie-camera, een 2800mAh accu en een USB C-poort.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.