Aiwear M2S: Slimme Polsband Met Hartslagmonitor

Aiwear M2SWe zien steeds vaker fitnessaccessoires op de markt verschijnen, die ook verbinding kunnen maken met een Android-smartphone. Hierdoor krijgt de fitnesstracker in eens een stuk meer mogelijkheden. De Aiwear M2S is een goed voorbeeld. Dit is een slimme armband met hartslagmonitor die hier voor minder dan $20 kan worden aangeschaft.

De Aiwear M2S is een simpele polsband met een heel klein OLED display en Bluetooth 4.0-ondersteuning. Via deze Bluetooth verbinding kan de polsband verbinden maken met een Android of iOS-toestel. Hierdoor kan de Aiwear M2S onder andere notificaties ontvangen bij inkomende oproepen en kan je foto’s maken met een beweging van de pols.

Aiwear M2S fitnesstracker

De belangrijkste functie van de Aiwear M2S is de hartslagmonitor. Deze sensor meet je hartritme tijdens een workout en tijdens elk ander tijdstip van de dag. Ook is er een pedometer aanwezig. Deze combinatie van sensoren maakt het onder andere mogelijk om te meten hoeveel calorieën je verbrand, hoeveel stappen je zet en of je een gezond slaapritme hebt. Je kan al deze informatie terugkijken via de smartphone-app Veryfit 2.0.

De 60mAh accu is in een uur volledig opgeladen en kan daarna 5 tot 10 dagen worden gebruikt. De siliconen en plastic behuizing is waterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om waterschade.

Op GearBest.com is de Aiwear M2S beschikbaar in de kleuren zwart, blauw, grijs, oranje en geel voor een eerlijke prijs van $19,99. Dit is omgerekend ongeveer 17,50 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.