Ziggo Gaat Mogelijk Smartphones Aanbieden

ZiggoVolgens de laatste berichten is Ziggo intern aan het experimenteren met de verkoop van smartphones bij mobiele abonnementen. Zo kunnen werknemers van Ziggo al gebruik maken van dit nieuwe aanbod.

Uit uitgelekte informatie blijkt dat de provider Ziggo momenteel test met het aanbieden van smartphones bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Ziggo is al enkele jaren actief op de mobiele markt, maar biedt alleen sim-only abonnementen aan op het netwerk van Vodafone. Deze dienst is ook alleen beschikbaar voor bestaande Ziggo klanten.

Bij wijze van een test hebben werknemers van Ziggo momenteel de keuze uit een smartphone bij het afsluiten van een Ziggo Mobiel abonnement. Uit deze test moet blijken of Ziggo deze mogelijkheid uiteindelijk aan alle klanten gaat aanbieden.

Alleen klanten van Ziggo die al televisie, internet en/of vaste telefonie hebben afgesloten kunnen ook een mobiel abonnement afsluiten. Klanten hebben momenteel keuze uit vier verschillende abonnementen. Prijzen variëren van 9,00 euro tot 45,00 euro en hiervoor krijg je tussen de 300MB tot 8000MB dataverkeer. Ook kan je onbeperkt SMS’en en bellen. Abonnementen bij Ziggo Mobiel kunnen maandelijks worden opgezegd.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.