Pebble Introduceert Drie Nieuwe Wearables

Pebble Time 2Nadat de Pebble meerdere malen succes heeft gehad op Kickstarter is de fabrikant ondertussen een grote naam op de smartwatch markt. Ondertussen zijn er al meerdere interessante Pebble-watches beschikbaar en daar komen nu nog eens drie nieuwe bij.

Pebble komt met twee nieuwe smartwatches en ook een nieuwe wearable, die speciaal is ontworpen voor hardlopers. De Pebble Time 2 was via Kickstarter te koop voor $169 en heeft een 50% groter scherm met een 80% hogere resolutie e-inkt kleurenscherm dan zijn voorganger. Hierdoor kan er twee keer zoveel tekst op het scherm worden getoond. De smartwatch heeft een roestvrijstalen behuizing en is verkrijgbaar in de kleuren het goud, zwart en zilver.

Pebble 2

De Pebble 2 is een goedkopere uitvoering en heeft een behuizing van zwart/wit kunststof. De smartwatch krijgt een adviesprijs mee van $99, het scherm heeft een resolutie van 168×144 pixels en de smartwatch werkt met zowel Android als iOS. Beide toestellen zijn verkrijgbaar vanaf november 2016.

Pebble heeft ook de Pebble Core aangekondigd. Dit is een wearable zonder scherm en met een eigen mobiele internetverbinding. Ook is er een GPS-module aanwezig, waardoor het apparaatje ideaal is voor hardlopers. De Pebble Core synchroniseert met apps zoals Runkeeper, Google Fit, Under Armour en de Pebble-app. Er is een ingebouwde microfoon aanwezig, zodat je snel en gemakkelijk memo’s kunt maken. De accu gaat ongeveer 9 uur mee. Ook als je de GPS-gebruikt en naar muziek luistert. Opladen gaat via de draadloze Qi-technologie.

De Pebble Core is vanaf 2017 beschikbaar voor een adviesprijs van $69.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.