“Introductie OnePlus 3 Op 14 Juni?”

OnePlus-3-renderEerder deze week schreven we dat OnePlus gratis 30.000 Loop VR Headsets weggaf, zodat mensen de aankondiging van de OnePlus 3 in virtual reality kunnen volgen. De lancering van de smartphone komt dus steeds dichterbij en de laatste berichten spreken over een introductie op 14 juni.

Doordat de Loop VR Headsets vanaf de eerste week in juni zullen worden geleverd, weten we dat de presentatie van de OnePlus 3 in ieder geval na die tijd zal plaatsvinden. In het geruchtencircuit is nu de datum van dinsdag 14 juni genoemd, over ongeveer drie weken dus. Dit klinkt best aannemelijk en geeft OnePlus nog genoeg tijd om teasers te verspreiden.

Via de bekende lekker Evan Blass zijn ook weer specificaties gelekt. Volgens zijn bronnen beschikt de OnePlus 3 over een 5,5 inch AMOLED-scherm met een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels, een Snapdragon 820-chipset, 64GB opslagruimte, NFC, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 3000mAh accu. Over het werkgeheugen noemt Evan Blass niks, maar eerdere geruchten spreken over 4GB of 6GB werkgeheugen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.