Zerolemon Introduceert 7500 mAh Batterycase Voor De Samsung Galaxy S7

Zerolemon batterycaseVoor de meeste consumenten is het grootste minpunt van een smartphone nog altijd de korte accuduur. Nog steeds gaan flagship-smartphones vaak niet langer dan één of twee dagen mee op een acculading. Dit is geen probleem als je elke dag thuis bent, maar op vakantie of tijdens een lange trip is een powerbank een echte aanrader. Mocht je in het bezit zijn van een Galaxy S7 dan kan je natuurlijk ook gewoon de 7500 mAh Zerolemon batterycase aanschaffen.

De Samsung Galaxy S7 beschikt over een 3000 mAh accu die niet kan worden vervangen. Hierdoor moet je bij een lege accu de smartphone altijd aan de lader of aan een powerbank hangen. De fabrikant Zerolemon heeft nu een “hoesje” ontworpen die is voorzien van een extra 7500 mAh accu. Het is echter de vraag of je gezien wil worden met deze case, aangezien de Galaxy S7 met de batterycase om 160.02 bij 78.74 bij 20.32 millimeter meet. Ook gaat het gewicht van 152 naar 370 gram.

Zerolemon batterycase Galaxy S7

Een ander minpunt is dat de NFC-chip niet meer werkt, omdat de dikke behuizing het signaal blokkeert. Mocht zowel de smartphone als de batterycase volledig leeg zijn dan duurt het dankzij de ingebouwde Quick Charge 2.0-standaard maximaal 8 uur voordat beide apparaten weer volledig zijn opgeladen.

De Zerolemon batterycase voor de Galaxy S7 is momenteel alleen verkrijgbaar bij de Amerikaanse versie van Amazon voor 60 dollar. Er is ook een variant beschikbaar voor de Galaxy S7 Edge. Deze case beschikt over een capaciteit van 8500 mAh en kost 65 dollar.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.