De Mobiel Bankieren App Van ING Krijgt “Kijk Vooruit”-functie

ING-Group-LogoING start met Kijk Vooruit, waarmee klanten van de bank via de mobiel bankieren app eenvoudig zien welke automatische overboekingen en afschrijvingen er de komende 35 dagen staan gepland. Ook is het mogelijk om voorspelde afschrijvingen te zien, die op basis van eerdere afschrijvingen worden samengesteld.

De Kijk Vooruit functie moet er voor zorgen dat klanten op tijd kunnen reageren om bijvoorbeeld roodstand te voorkomen. Jeroen Losekoot, Manager Marketing Internet & Mobiel bij ING, meldt het volgende.

ING wil klanten helpen om financieel fit te worden en te blijven door hen inzicht en overzicht te bieden op hun financiële zaken en door bankieren makkelijker te maken. Veel mensen weten wel hoeveel er per maand binnenkomt. Maar hoeveel gaat er precies uit? En wanneer? Met Kijk Vooruit geven we klanten meer inzicht in hun geldzaken. Hierdoor krijgen klanten meer grip op hun financiën en de mogelijkheid om tijdig te reageren, bijvoorbeeld door roodstand te voorkomen.

Klanten kunnen zelf aangeven wat ze precies willen zien in de Kijk Vooruit-functie. Zo kan je alleen de voorspelde afschrijvingen weergeven, de zekere overboekingen en afschrijvingen tonen of een combinatie van alle twee. De komende weken zal de functie geleidelijk worden uitgerold naar alle klanten van ING op zowel Android als iOS. Het is de bedoeling dat in augustus alle particuliere gebruikers toegang hebben tot Kijk Vooruit.

via [executive-people]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.