Ticwatch 2 Groot Succes Op Kickstarter

Mobovi Ticwatch 2De Chinese fabrikant Mobovi heeft een crowdfunding-campagne gestart voor een nieuwe smartwatch met ondersteuning voor Android en iOS. De zogeheten Ticwatch 2 lijkt een groot succes en heeft het streefbedrag al in 10 minuten gehaald.

Via de Kickstarter-campagne heeft Mobovi al meer dan 700.000 dollar opgehaald, een stuk meer dan het streefbedrag van 50.000 dollar. Dit geld zal worden gebruikt om de Ticwatch 2 werkelijkheid te maken. De smartwatch is een opvolger van de in China uitgebrachte Ticwatch-smartwatch en draait op het Ticwear OS-besturingssysteem. Dit besturingssysteem is gebaseerd op Android Wear.

De Ticwatch 2 wekt veel interesse dankzij het stijlvolle design, ondersteuning voor zowel Android als iOS, nette hardware en de mogelijkheid om Android Wear-apps te draaien. Ook is de zijkant van de smartwatch aanraakgevoelig, waarmee je het besturingssysteem kunt bedienen.

Ticwatch 2 smartwatch

De smartwatch beschikt over een waterdichte behuizing met IP65-certificering, een aanraakgevoelig 1,4-inch OLED-scherm, een dualcore-MediaTek-chip, 512MB RAM, 4GB opslagruimte en enkele sensoren waaronder een GPS-chip, een gyroscoop en een hartslagmeter.

De Ticwatch 2 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en wordt geleverd met een magnetische oplader. Prijzen variëren van 139 dollar tot 209 dollar. De smartwatch zal naar verwachting in september worden geleverd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.