“Nieuwe Foto’s Lenovo Moto Z Play Gelekt”

Lenovo Moto Z PlayOp het internet zijn opnieuw foto’s gelekt van de Lenovo Moto Z Play. We zien zowel de voorkant als de achterkant van deze mid-range smartphone.

Volgens de eerdere geruchten beschikt de Moto Z Play over een 5,5-inch AMOLED-display met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 625-processor, een 7mm dunne behuizing, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 3500mAh accu en een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow).

Op de foto’s zien we de Moto Z Play samen met de Moto Z en de Moto Z Force. Hieruit kunnen we opmaken dat het uiterlijk van de Moto Z Play erg veel lijkt op die van de duurdere uitvoeringen. We zien ook dat de Moto Z Play geschikt is voor de Moto Mods. Moto Mods zijn hardware-modules die aan de achterkant van de smartphone kunnen worden geklikt.

Lenovo Moto Z Play smartphone

Uit eerder gelekte afbeeldingen bleek al dat de Moto Play Z is voorzien van een USB-C-poort en een 3,5mm-aansluiting. In de fysieke-homeknop aan de voorkant zit vermoedelijk een vingerafdrukscanner verwerkt.

Het is nog onduidelijk wanneer Lenovo de Moto Z Play officieel zal presenteren. Ook weten we nog niet wat voor adviesprijs de smartphone meekrijgt. De Moto Z, die Lenovo eerder al heeft geïntroduceerd, komt in september naar Nederland voor een adviesprijs van 659 euro. Wanneer de Moto Z Force in Nederland zal worden uitgebracht is ook nog onbekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.