Eerste Foto’s Van ZTE Quartz-smartwatch Opgedoken

ZTE-QuartzOp het internet zijn vermoedelijk voor het eerst foto’s opgedoken van de ZTE Quartz, een smartwatch van ZTE die draait op Android Wear 2.0.

Er gaan al zeer lang geruchten rond over een smartwatch van de fabrikant ZTE. Een officiële aankondiging is er echter nog niet geweest, maar mogelijk komt daar snel verandering in. Er zijn zojuist namelijk verschillende foto’s online gezet waarop de ZTE Quartz en de lader van de smartwatch te zien zijn. Ook is de smartwatch al in de officiële Bluetooth-database ontdekt met typenummer ZW10.

Op de foto’s zien we een smartwatch met Android Wear 2.0, de nieuwste versie van Google’s besturingssysteem voor smartwatches. De ZTE Quartz heeft een metalen behuizing en een rond display. Veel specificaties zijn nog niet bekend, maar de ZTE Quartz zou wel toegang hebben tot het 3G-netwerk, waardoor de smartwatch niet afhankelijk is van WiFi.

Topman Lixin Cheng heeft begin dit jaar gezegd dat ZTE een smartwatch op de markt wil brengen die qua accuduur langer meegaat dan de huidige smartwatches. Het is nog niet bekend wanneer de ZTE Quartz officieel zal worden aangekondigd en voor hoeveel de smartwatch over de toonbank zal gaan.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.