Samsung Introduceert Nieuwe Galaxy C5 En Galaxy C7

Samsung Galaxy C5De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft twee nieuwe mid-range smartphones geïntroduceerd. De Galaxy C5 en Galaxy C7 hebben beide een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner.

De Samsung Galaxy C5 beschikt over een 5,2-inch AMOLED display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 617-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een vingerafdrukscanner.

De Galaxy C7 is een iets grotere uitvoering met iets betere specs. Zo heeft de Galaxy C7 een snellere 2GHz Snapdragon 625 octa-core processor en een groter 5.7-inch Full HD AMOLED display. De overige specificaties zijn het zelfde.

Samsung Galaxy C7

De Galaxy C5 en de Galaxy C7 zijn eerst alleen in China verkrijgbaar voor een adviesprijs van $330 en $396. De smartphones draaien op Android 6.0 (Marshmallow) en zijn verkrijgbaar in de kleuren goud en roze goud. Het is niet bekend wanneer de smartphones in Nederland en België in de winkels komen te liggen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *