Superscreen: Een Extern Scherm Voor Je Smartphone

SuperscreenOp Kickstarter zien we regelmatig nieuwe crowdfunding projecten voorbij komen voor accessoires van smartphones. Eén van deze accessoires is de ‘Superscreen’, een 10-inch scherm die draadloos verbinding maakt met een smartphone zodat je bijvoorbeeld foto’s en video’s op een groter scherm kunt bekijken.

Superscreen is een tablet zonder eigen besturingssysteem. Het apparaat dient namelijk als mirror voor je smartphone. Gebruikers kunnen hierdoor media bekijken of games spelen op een groter scherm, maar ook alle andere smartphone-functies gebruiken. Superscreen is uitgerust met een 10,1-inch full HD-scherm, een camera aan zowel de voor- als achterzijde, stereo-speakers en Bluetooth-ondersteuning. De accu in het apparaat gaat 12 uur mee.

Superscreen is compatibel met vrijwel alle Android-toestellen. Gebruikers hoeven alleen maar de Superscreen-app te openen en de connectie te activeren. Alles wat je op het Superscreen uitvoert maakt gebruik van de rekenkracht en software-mogelijkheden van je smartphone.

Momenteel is Superscreen via Kickstarter verkrijgbaar voor slechts $99 inclusief verzendkosten. De uiteindelijke retailprijs zal $299 worden

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Richard schreef:

    Lijkt mij een geweldig iets.
    Wil hem in de auto gaan gebruiken voor navigatie
    Waar kan ik hem bestellen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.