Samsung Galaxy Note 7 “Fan Edition” Vanaf Vrijdag Te Koop

samsung galaxy note 7 FESamsung heeft officieel bekendgemaakt dat de fabrikant deze vrijdag de Galaxy Note 7 “Fan Edition” zal lanceren in thuisland Zuid-Korea. De aangepaste uitvoering van de Galaxy Note 7 heeft een kleinere accu dan de originele Note 7.

Samsung heeft de Fan Edition opgebouwd uit onderdelen van de originele terugroepen Note 7-toestellen. Samsung was genoodzaakt om alle Note 7-toestellen terug te roepen en van de markt te halen nadat de accu van enkele tientallen toestellen in brand waren vlogen. Na onderzoek bleek dat de gebruikte accu te groot was voor de dunne behuizing van de Note 7, waardoor de accu te heet werd.

De nieuwe Note 7 FE is daarom voorzien van een 3200mAh accu, inplaats van een 3500mAh accu. Ook heeft Samsung nu de digitale assistent Bixby toegevoegd aan de Note 7. De overige specificaties blijven gelijk aan die van de originele Note 7.

Samsung heeft 400.000 exemplaren van de Galaxy Note 7 FE klaar liggen, die op 7 juli in de verkoop gaan. Volgens Reuters gaat de Fan Edition voor ongeveer 30 procent minder over de toonbank. Dit zou dus betekenen dat de phablet een adviesprijs meekrijgt van ongeveer 600 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.