Motorola Start Uitrol Android Wear 2.0 Voor Moto 360 Sport

Moto 360 SportAndroid Wear 2.0 is vanaf nu beschikbaar voor de Moto 360 Sport. De Moto 360 Sport is de laatste van de 22 geschikte smartwatches die de update naar Android Wear 2.0 ontvangen.

In totaal zijn er 22 smartwatches die in aanmerking komen voor de update naar Android Wear 2.0. De Moto 360 Sport was tot nu toe de enige smartwatch die de update nog niet had ontvangen. In een blogpost van Lenovo staat dat de update in fasen zal worden uitgerold.

Gebruikers van de Moto 360 Sport ontvangen vanzelf een melding als de update klaarstaat. Je kunt ook handmatig kijken of de update al beschikbaar is. Dit doe je door naar “Instellingen” -> “Systeem” -> “Over” -> “Systeemupdates” te gaan. Druk vervolgens heel vaak op het groene scherm die zegt dat het systeem up-to-date is. Zorg ervoor dat je een volle accu hebt, dat je bent verbonden met WiFi en dat de Bluetooth van je smartphone is uitgeschakeld. Als de Moto 360 Sport de update nog steeds niet download, dan moet je nog even geduld hebben.

Android Wear 2.0 brengt onder andere een geschikte interface voor ronde schermen met zich mee. Ook is er een Play Store aanwezig, waardoor smartwatches zelfstand nieuwe apps kunnen downloaden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.