De Leukste Android-cadeautjes Op Een Rijtje

smartphone-ring-houder-accessoireWe schrijven dagelijks over nieuwe smartphones, tablets en wearables zodat jullie de nieuwste toestellen kunnen kopen. Soms ben je echter opzoek naar producten voor iemand anders inplaats van voor jezelf. Daarom hebben wij een aantal leuke producten op een rijtje gezet die ideaal zijn om als cadeau te geven.

Smartphone-case

Veel lezers denken waarschijnlijk gelijk dat een hoesje voor een smartphone geen origineel cadeau is, maar niks blijkt minder waar. Onder andere op cadeautjes.nl is het mogelijk om een smartphone-hoesje te bestellen met een eigen print aan de achterzijde. Zo kun je bijvoorbeeld een hoesje aan je beste vriendin geven, met aan de achterkant een foto van jullie beiden. Een hoesje met eigen opdruk kost niet meer dan twee tientjes.

VR-bril voor smartphone

Virtual Reality is iets dat we steeds vaker tegenkomen in de smartphone-wereld. De meeste mensen hebben wel eens een VR-game gespeeld of een 360-graden video op YouTube bekeken. Voor de beste ervaring raden wij echter een VR-bril aan. Dankzij een VR-bril kun je je smartphone dragen als een soort bril, waardoor je alleen het scherm van je smartphone ziet. Dankzij ingebouwde sensoren weet de smartphone in welke richting je kijkt, waarna het beeld zal worden aangepast aan jouw positie. Ook een VR-bril hoeft niet veel te kosten en is ideaal om als cadeautje te geven.

Power Bank

In een artikel waar wij alles op een rijtje zetten, mag de power bank uiteraard niet ontbreken. Vrijwel iedereen met een smartphone kan een power bank goed gebruiken. Ook zijn power banks beschikbaar in allerlei soorten, maten en prijsklassen, waardoor de power bank zelfs geschikt is voor mensen met een klein budget.

Headset

Iedereen gebruikt de smartphone wel eens om naar muziek te luisteren of om video’s te bekijken. Uiteraard wil je de speaker van je smartphone niet aanzetten als je bijvoorbeeld gebruik maakt van het openbaar vervoer. Een headset is daarom een cadeau waar veel mensen behoefte aan hebben. Het aanbod van headsets is vrijwel oneindig en kan erg goedkoop zijn, maar ook erg prijzig.

Speaker

Misschien ben je juist opzoek naar het tegenovergestelde van een headset, namelijk een speaker. Veel speakers zijn gemaakt voor binnenshuis, maar er zijn ook veel portable Bluetooth speakers die ideaal zijn voor tijdens een BBQ-feestje, een dag op het strand of om mee te nemen op vakantie.

Ring Houder
De ring houder is een accessoire die langzaam steeds populairder lijkt te worden. Een ring houder is een ring die je aan de achterkant van een smartphone kunt plakken. Het is de bedoeling om de ring om je vinger te schuiven, zodat je een betere grip hebt en je smartphone vrijwel onmogelijk uit je handen kan vallen. Ook kan de ring als standaard worden gebruikt, zodat je je smartphone schuin op tafel kunt zetten.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.