Beveilig Je Huis Met De Wanscam WiFi IP Camera Voor Slechts €10

Wanscam-HW0026-WiFi-IP-CameraSteeds meer mensen maken gebruik van WiFi camera’s, waarmee het mogelijk is om je huis in de gaten te houden via je telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de vakantie even je telefoon pakken om te kijken of er niks aan de hand is. De Wanscam WiFi IP Camera is zo’n camera, die je met de onderstaande couponcode kunt kopen voor slechts €10.62.

De Wanscam HW0026 is een WiFi camera met een 720p-resolutie en ingebouwde sensoren. Deze sensoren kunnen bewegingen waarnemen, waardoor de camera zal worden geactiveerd als iets in de buurt komt. Ook ontvang je een waarschuwing met een screenshot op je telefoon. De camera is verbonden met het internet, waardoor je de beelden rechtstreeks op je smartphone kunt bekijken.

Opgenomen beelden worden opgeslagen op een microSD-kaart en dankzij een ingebouwde speaker en microphone kun je ook telefoongesprekken voeren. De Wanscam WiFi IP Camera kost in combinatie met de couponcode “NLIPcamera-w” op deze site slechts €10.62. Bestel de WiFi camera zo snel mogelijk, want de couponcode is geldig voor 30 exemplaren.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.