Details Van Onaangekondigde Blackberry Juno Uitgelekt

BlackBerry-JunoDe fabrikant TCL werkt momenteel aan twee nieuwe BlackBerry-smartphones, die intern bekendstaan onder de codenamen “Krypton” en “Juno”. Van de BlackBerry Juno zijn nu de eerste details uitgelekt.

Een designer van TCL heeft enkele details uitgelekt van de onaangekondigde BlackBerry Juno. In het portfolio van de designer zijn namelijk wat oudere details gevonden over de smartphone. De details zijn ondertussen uit de portfolio gehaald, maar dankzij deze screenshots kunnen we de details alsnog bekijken. Uit de details kunnen we opmaken dat de BlackBerry “Juno” beschikt over een fysiek toetsenbord en dat de smartphone een vergelijkbare vormgeving gaat krijgen als de BlackBerry KEYone. In het toetsenbord zit een vingerafdrukscanner verwerkt.

Specificaties zijn nog niet uitgelekt, maar we weten wel dat de Juno beschikt over de “Jolt-modus”. In deze modus zullen er geen activiteiten op de achtergrond plaatsvinden, waardoor de smartphone sneller kan opladen.

De BlackBerry “Juno” zal waarschijnlijk in het najaar op de markt verschijnen. Wat de uiteindelijke naam van de smartphone zal zijn is nog onduidelijk.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.