“Samsung Galaxy J7+ Krijgt Ook Een Dual-camera”

Samsung_Galaxy_J7+Samsung heeft eerder deze maand de Galaxy Note 8 aangekondigd. De Note 8 is de eerste smartphone van Samsung dat is uitgerust met een dual-camera. Er is nu een afbeelding opgedoken waarop de Galaxy J7+ te zien is. Als deze afbeelding klopt kunnen we concluderen dat de Galaxy J7+ de tweede Samsung-smartphone met een dual-camera zal worden.

Op de bovenstaande afbeelding zien we een nieuw toestel uit de J-serie. Een duurdere variant van de Galaxy J7 om precies te zijn. Op de afbeelding staan geen specificaties, behalve dat de Galaxy J7+ beschikt over een dual-camera. Met een dubbele camera is het mogelijk om diepte beter vast te leggen. Ook kunnen gebruikers na het maken van een foto de focus bewerken.

Er zijn nog weinig details uitgelekt, maar de geruchten spreken tot nu toe over een 5,5-inch Super Amoled-scherm, een Exynos 7870 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 3.000mAh accu en een fysieke Bixby-knop. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de Galaxy J7+ zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.