Connect Watch Is Smartwatch Met AsteroidOS

Connect Watch AstroidOSVorig jaar maakten we kennis met een nieuw besturingssysteem voor smartwatches, genaamd AsteroidOS. AstroidOS is een open-source besturingssysteem gebaseerd op Linux, dat voorheen als alpha-versie beschikbaar was voor diverse Android Wear smarwatches. De Connect Watch is een nieuwe smartwatch die speciaal voor dit besturingssysteem is gemaakt.

Eind vorig jaar was AsteroidOS nog in alpha-status. Kortom, het systeem was nog niet geschikt voor dagelijks gebruik vanwege vele fouten en bugs. In de afgelopen maanden is het systeem echter flink gegroeid, waardoor de eerste AsteroidOS-smartwatch in de maak is.

De Connect Watch beschikt over een 1.4 inch rond AMOLED-scherm met een resolutie van 400 bij 400 pixels, een 1.4 GHz MediaTek quad-core processor, 512MB of 1GB werkgeheugen, 4GB of 8GB opslagruimte, een nano-slot voor 3G-ondersteuning en een 2 megapixel camera. De accu moet ongeveer 4 dagen meegaan. De prijs zal binnenkort worden aangekondigd via de crowdfundingsite Ululu.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.