Samsung On7 (2016) Duikt Op Bij FCC

Galaxy On7 backDe komst van de Samsung On7 (2016) komt steeds dichterbij. Eerder dook de mid-range smartphone al op bij de Chinese keuringsinstantie TENAA en nu is er een certificatie van het Amerikaanse FCC opgedoken. Nu de On7 (2016) bij zowel de Chinese als de Amerikaanse keuringsinstantie zijn gespot zal de officiële lancering van de smartphone naar verwachting niet lang meer op zich laten wachten.

Uit de certificatie kunnen we opmaken dat de Samsung On7 (2016) beschikt over een 3,000 mAh accu en ondersteuning heeft voor 4G LTE, WiFi en Bluetooth. De smartphone meet 151.5 x 74.9 x 8 mm en beschikt volgens een eerder gelekte benchmark over een 4,8-inch display met een Full HD-resolutie, 3GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een Exynos 7870 processor. In China komt volgens de geruchten een uitvoering met een Qualcomm Snapdragon 625 processor.

Volgende maand start de jaarlijkse technologiebeurs IFA in Berlijn. Hier zal Samsung net als veel andere bekende fabrikanten een aantal nieuwe toestellen introduceren. Mogelijk zal Samsung dan ook de On7 (2016) samen met de On5 (2016) officieel presenteren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.