Foto’s Xiaomi Mi Mix 2 Opgedoken

Xiaomi Mi Mix 2 fotoXiaomi heeft eerder dit jaar de Xiaomi Mi Mix geïntroduceerd, die opvalt vanwege het vrijwel randloze ontwerp. De smartphone is hier verkrijgbaar voor €475, maar de fabrikant is ondertussen al bezig aan een opvolger. Van deze opvolger zou nu een afbeelding zijn uitgelekt.

Op de bovenstaande afbeelding zien we volgens de bron de Xiaomi Mi Mix 2 in real-time. We zien dat de smartphone vrijwel geen randen heeft aan de bovenkant en zijkanten. Er is een zeer kleine schermrand aan de onderkant van het scherm te zien, waar onder andere de selfie-camera te vinden is.

De foto komt overeen met een concept-video, die designer eerder deelde. In deze video zien we duidelijk de selfie-camera in de rechter onderhoek.

Als laatste is er een afbeelding uitgelekt waarop de achterkant van de smartphone te zien zou zijn. We zien hier duidelijk twee zwarte plekken, waar hoogstwaarschijnlijk de dubbele camera zit.

Xiaomi Mi Mix 2 achterkant

Volgens de geruchten beschikt de Xiaomi Mi Mix 2 over een 6,4-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2540 bij 1440 pixels, een Snapdragon 835-processor en 6GB werkgeheugen. Het scherm zou een screen-to-body ratio krijgen van maar liefst 93%. We krijgen de Mi Mix 2 mogelijk al op 12 september officieel te zien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.