Haier XShuai Robotstofzuigers Te Bedienen Met Je Smartphone

Haier XShuai T370Afgelopen maand zijn twee nieuwe robotstofzuigers op de markt gebracht onder de namen Haier XShuai HXS C3 en Haier XShuai T370. De stofzuigers houden automatisch je huis schoon en zijn onder andere te bedienen met je smartphone.

Steeds meer producten kunnen verbinding maken met een smartphone of tablet, om informatie te delen of om op afstand te bedienen. De Haier XShuai stofzuiger is een robot die automatisch de vloer schoonmaakt en te bedienen is via een smartphone of via spraakcommando’s. Dankzij ingebouwde sensoren kan de stofzuiger de vloer scannen en zal de stofzuiger om obstakels heen rijden.

De Haier XShuai stofzuigers maken gebruik van een HEPA luchtfilter en een water tank. Ook zijn de stofzuigers dun genoeg om zonder problemen onder bankstellen en kasten schoon te maken. Na het schoonmaken zal de stofzuiger automatisch terugrijden naar zijn laadstation om de accu op te laden. De duurdere Haier XShuai HXS is uitgerust met een camera, waardoor je op je smartphone kunt zien wat de stofzuiger ziet. Ook is het dankzij deze camera mogelijk om via het internet je huis in de gaten te houden als je niet thuis bent.

Dankzij de onderstaande couponcodes zijn de stofzuiger nu met korting verkrijgbaar. De Haier XShuai T370 kost in combinatie met de couponcode “HXT370EU” nu tijdelijk €143.15. De Haier XShuai HXS C3 met ingebouwde camera kost dankzij de couponcode “HXSC3EU” nu €218.94.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.