“Google Pixel 2 en Pixel 2 XL Krijgen Geen Snapdragon 836-processor”

Google-PixelVolgens eerdere geruchten zou Google de aankomende Pixel 2 en Pixel 2 XL uitrusten met de opvolger van de Snapdragon 835-processor, namelijk de Snapdragon 836. Volgens de nieuwste berichten zijn deze geruchten echter incorrect.

De websites XDA Developers en Android Police schrijven nu dat de opvolgers van de Google Pixel “gewoon” zullen worden uitgerust met een Snapdragon 835-processor. Dit is dezelfde processor als in de Galaxy Note 8. Android Police schrijft dit op basis van documenten van de Amerikaanse telecomwaakhond, waarin staat dat een Pixel 2 met een Snapdragon 836-soc onwaarschijnlijk is. Ook heeft Qualcomm de nieuwe chipset nog niet officieel aangekondigd.

Specificaties
HTC is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de Google Pixel 2, terwijl LG verantwoordelijk is voor de productie van de Google Pixel 2 XL. De Google Pixel 2 XL beschikt volgens de geruchten over een 6-inch scherm met een resolutie van 2880 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 2:1. Aan de achterkant zit een vingerafdrukscanner.

De Pixel 2 beschikt waarschijnlijk over een 4,97-inch 1080p-scherm, een Snapdragon 835-soc, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en mogelijk een knijpbare behuizing.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.