Android 8.0 (Oreo) Komt Via LineageOS 15 Naar OnePlus 2

OnePlus TwoOnePlus zal officieel geen Android 8.0-update uitbrengen naar de OnePlus 2, maar dankzij LineageOS 15 is het toch mogelijk om de nieuwste versie van Android te installeren.

De Chinese fabrikant liet eerder dit jaar weten dat de OnePlus 2 geen update zal ontvangen naar Android 8.0 (Oreo). Veel OnePlus 2-eigenaren waren flink teleurgesteld na dit nieuws. Gelukkig hebben de makers van LineageOS het voor elkaar om een vroege versie van Android 8.0 uit te brengen voor de OnePlus 2. LineageOS is een spin-off van CyanogenMod.

De nieuwe ROM is op dit moment nog niet ideaal voor dagelijks gebruik, omdat een aantal functies waaronder de camera nog niet naar behoren werken. De nieuwe ROM wordt op dit moment echter actief ontwikkeld, waardoor steeds meer problemen zullen worden opgelost.

Als je een stabiel systeem wilt hebben dat “100%” werkt, dan moet je het doen met de laatste officiële update van OnePlus. Wil je echt Android 8.0 (Oreo) installeren, dan is je toestel flashen met LineageOS een optie. Klik op deze link voor meer informatie over het installeren van LineageOS.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.