Xiaomi Mi Band 1S: Fitnesstracker Met Hartslagsensor Voor Slechts 5 Euro

Xiaomi-Mi-Band-1SDe fitnesstrackers van Xiaomi zijn erg populair. De Chinese fabrikant heeft momenteel zelf het grootste percentage van de wearable-markt in handen. De betrouwbare Xiaomi Mi Band 1S is met de onderstaande couponcode nu verkrijgbaar voor slechts €5,82.

Wij hebben in het verleden een zeer positieve review geschreven over de Xiaomi Mi Band 2, en momenteel testen wij ook de Xiaomi Huami AMAZFIT. De Mi Band 1S is de voorganger van de Mi Band 2 en is uitgerust van standaard sensoren om je dagelijkse activiteiten te meten. Net als de Mi Band 2 beschikt de Mi Band 1S naast een stappenteller ook over een hartslagsensor.

De Mi Band 1S is waterdicht (IP67) en heeft een standby-tijd van 10 dagen. Je kunt met de wearable je hartslag meten, je stappen telen en je slaap monitoren. Ook is het mogelijk om een alarm instellen. En dat allemaal voor slechts €5,82.

Xiaomi Mi Band S1

De Xiaomi Mi Band 1S is hier verkrijgbaar. Vul bij het afrekenen de couponcode “MI1S911” in om gebruik te kunnen maken van de korting.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.