Motorola Zal Moto G4 Alsnog Voorzien Van Android 8.0 (Oreo)

Moto G4 PlusMotorola gaf onlangs aan welke Motorola-smartphones een update krijgen naar Android 8.0 (Oreo). Het viel echter gelijk op dat een Oreo-update voor de Moto G4 niet in de planning stond en dit zorgde voor de nodige commotie. Motorola heeft nu gereageerd op de commotie en aangegeven dat zowel de Moto G4 als de Moto G4 Plus alsnog een update naar Android 8.0 ontvangen.

Lenovo, de eigenaar van Motorola, geeft aan dat de toestellen in de Moto G-serie gedurende hun levensduur één grote Android-update ontvangen. Zowel de Moto G4 als de moto G4 Plus hebben al een update van Android 6.0 (Marshmallow) naar Android 7.0 (Nougat) ontvangen. In de documentatie rondom de toestellen heeft Motorola echter beloofd dat de Moto G4-serie zowel een update naar Android 7.0 als een update naar Android 8.0 zou gaan krijgen.

Het is dus niet geheel onterecht dat Motorola de nodige kritiek te verduren kreeg, nadat het bedrijf bekendmaakte welke toestellen allemaal een update naar Android 8.0 (Oreo) zullen ontvangen. Motorola heeft gereageerd op de kritiek en de blogpost aangepast. Er staat nu dat ook de Moto G4 en Moto G4 Plus een Oreo-update zullen ontvangen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

3 Reacties

  1. Johan schreef:

    Wat ook niet klopt, want alleen de Moto G4 Plus krijgt “O”.

  2. Johan schreef:

    Inmiddels zitten we al in April 2018, straks is er al Android 9, waar blijft onze update?

  3. Johan schreef:

    Inmiddels is 9 al uit en wij hebben 8 nog niet, dit wordt dus mijn laatste Motorola telefoon, dit is te idioot voor woorden. Ik zal ook noot iets verder van Lenovo kopen. mijn vetrouwen is inmiddels op het nulpunt gekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.