OnePlus Introduceert OnePlus 5 JCC+

OnePlus-5-JCC+-smartphoneOnePlus heeft in samenwerking met Jean-Charles de Castelbajac, een Franse modeontwerper die onder andere voor Beyoncé en Lady Gaga heeft ontworpen, een speciale editie van de OnePlus 5 uitgebracht. De zogeheten OnePlus 5 JCC+ is extra kleurrijk.

De knoppen op de OnePlus 5 JCC+ zijn voorzien van ongebruikelijke felle kleuren. Op de achterkant van de smartphone staat met sierlijke letters de tekst “this is not a mobile phone, it is a creative machine for artists, fashion expert, ideas catcher. This tool is kool. You can use it also as a telephone.

OnePlus5-JCC+

De OnePlus 5 JCC+ is uitgerust met dezelfde specificaties als de normale uitvoering. Zo beschikt de smartphone onder andere over een Snapdragon 835-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 20 megapixel dual-camera, een vingerafdrukscanner en ondersteuning voor Dash Charge.

OnePlus-5-JCC+

Onder de naam Callection brengt OnePlus niet alleen een speciale uitvoering van de OnePlus 5 uit, maar ook tassen, petten, T-shirts en holsters.

Op 22 en 29 september, tijdens twee pop-up evenementen in Parijs en London, is de OnePlus 5 JCC+ te koop voor 559 euro. Na 2 oktober zijn de Callection items ook verkrijgbaar via de website van OnePlus.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.